Το Σημιτηστάν

Ο πρώην πρωθυπουργός ,Κώστας Σημίτης, ο πρωθυπουργός που «έβλεπε τις μίζες να περνούν» ,που επί ημερών του τα σκάνδαλα και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος γνώρισαν στιγμές δόξας,ο πρωθυπουργός του οποίου, για να μη ξεχνάμε ,το μισό υπουργικό συμβούλιο ελέγχεται για μίζες και σκάνδαλα ,δε γνωρίζει τίποτα για τη χρεοκοπία της χώρας.

Και όχι μόνο δεν γνωρίζει τίποτα ,αλλά ζητάει εκλογές για να φύγει ο Τσίπρας.

Εκλογές ζητάει και ο Κούλης ,προσπαθώντας να παρηγορήσει την αδερφή του ,η οποία είχε ένα «οικολογικό» ενδιαφέρον για το κλίμα της Καραϊβικής και σε κάποιο λογαριασμό μιας Μ.Κ.Ο. ξέχασε 2.500.000 ευρώ όταν θήτευε ,με άριστα παρακαλώ, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Πολιτικές παρεμβάσεις κάνει και ο συμπαθέστατος κ. Στουρνάρας ,ο κεντρικός Τραπεζίτης ,που όλα τα διέπραξε περίφημα στο Υπουργείο Οικονομικών και βρέθηκε ένα βήμα πριν βγάλει τη χώρα από την επιτροπεία, ασχέτως, αν η χώρα δεν είχε κάνει καμιά αλλαγή στο παραγωγικό της μοντέλο, και  ,ασχέτως, αν τα ταμεία ήταν άδεια και οι τράπεζες «σουρωτήρι». Θα έβγαζε τη χώρα στις αγορές, κοινώς, θα την εξέδιδε ,για να ξαναμπεί στην επιτροπεία, ξανά, έπειτα από λίγα χρόνια.

Τόση ασχετοσύνη μαζεμένη ούτε ο Βαρβιτσιώτης δεν την έχει.

Και ,τι έκπληξη, όλοι  οι παραπάνω συντάσσονται ,με ό, τι παράλογο κατεβάζει το “μυαλό” ,του επίσης άσχετου, και λίγα λέμε, κ.Thomsen Δ.Ν.Τ.

Συμπτώσεις.

Όσο για εμάς μια απορία έχουμε.

Αφού όλα πήγαιναν τόσο καλά κατά το παρελθόν

Πως στο διάολο χρεοκοπήσαμε αδέρφια;

 


Close